Beveiligd Transport

Beveiligd Transport

Vinam volgt, begeleid en beveiligd al uw transporten van beginpunt tot eindbestemming. De begeleiding van uw transporten is niet aan grenzen gebonden.
Een waardevol transport beveiligen vereist een partner die uw volste vertrouwen geniet. Dankzij onze zorgvuldige werkwijze, uitgebreide screening en professioneel opgeleide transportbeveiligers hopen wij u in dat opzicht te ondersteunen. Uw transport is in veilige handen dankzij volgwagens, zowel openlijk als incognito, GPS-tracking, route risico-analyse en meer.

Zekerheid op de weg

Wij beschikken over een aantal opvallende en onopvallende voertuigen die zijn uitgerust met een navigatie- en communicatiesysteem. Op deze manier houden wij voortdurend contact met de thuisbasis, de chauffeur van het te begeleiden voertuig en de locatie op de eindbestemming. Bij calamiteiten kan onmiddellijk contact gezocht worden met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten.

De voertuigen worden bemand met twee gediplomeerde beveiligers van Vinam. Desgewenst kan een derde beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt over het verloop van het transport.

Interesse? Neem Contact Op

Dank! Uw bericht is verstuurd!
Oops! Er ging iets verkeerd