Meubeltransport

Tweemanslevering

Vinam heeft expertise bewezen in het naadloos leveren van de laatste kilometer van de reis van uw producten, waarbij 98% van de eindklanten tevreden is met onze tweepersoons bezorgservice aan huis.

Met uitgebreide ervaring in de behandeling van zware en waardevolle meubelgoederen voor een aantal toonaangevende merken, is de tweepersoons bezorgservice van Vinam ongeëvenaard binnen de sector.

Meubellevering

Met een breed scala aan flexibele diensten, zoals levering op een bepaalde dag, montage, verwijdering van alle verpakkingen, levering in een kamer naar keuze en recycling. Ons flexibele aanbod zal niet alleen een positieve indruk van uw merk achterlaten bij de consument, maar zullen er ook voor zorgen dat consumenten terug komen voor meer!

•  Punctualiteit staat bij ons voorop. Onze nauwgezette planning en aandacht voor detail garanderen een tijdige levering van uw bederfelijke producten op elke bestemming.
•  Onze montage meesters  zetten je meubels vakkundig, veilig en snel in elkaar.
•  Naast het leveren en monteren van alle producten, ontzorgen wij uw van al het afval, en oude producten voor recycling.

Interesse? Neem Contact Op

Dank! Uw bericht is verstuurd!
Oops! Er ging iets verkeerd